Hoe geef ik mijn kantoor een eigentijdse uitstraling?

Wilt u weten hoe u uw kantoor een eigentijdse uitstraling kunt geven? Over smaak valt niet te twisten, maar er is zo veel verkrijgbaar op het gebied van kantoorinrichting en kantoorartikelen, dat u vast mooie spullen vindt die bij u en uw bedrijf passen. Wij geven u wat ideeën voor een eigentijdse kantooruitstraling.
 

Wit plus twee

Fleur een voornamelijk witte ruimte op met gekleurde accessoires: een groene prullenmand, blauwe ordners, gele bureaulampen, rode brievenbakjes en ga zo maar door. Of kies voor twee hoofdkleuren naast het wit. Geef uw kantoor een eigentijdse uitstraling op deze manier.

Office green

Om uw kantoor een eigentijdse eco-uitstraling te geven, kiest u voor mooie planten en voor meubilair en accessoires van hout of met een houtlook. Maar pas echt groen wordt uw kantoor door milieuvriendelijke producten te gebruiken. Die zijn er volop: van ecoplakband en milieuvriendelijke stempelinkt tot energiezuinige apparatuur en van 100% gerecycled papier en fair trade koffie tot kwaliteitsservies (in plaats van wegwerpbekertjes). En natuurlijk: kies voor energiezuinige verlichting, print niet elke e-mail uit en zet de verwarming ’s avonds laag of uit.
 

Oud en nieuw

Wilt u wel een modern kantoor, maar kunt u niet van al uw oude, vertrouwde spullen afstand doen? Geen nood: een mix van oud en nieuw geeft uw kantoor een heel persoonlijke uitstraling. Helemaal van nu! Zeg nou zelf: de laatste uitgave van de dikke Van Dale misstaat toch helemaal niet in een retro-boekenkast en in die bureaulamp van vroeger draait u net zo makkelijk een zuinig LED-peertje. Een nieuwe muis beweegt prima over het muismatje met die leuke vakantiefoto van uw kinderen en met zo’n handige ordnermmolen of hangmappenkast bergt u in één klap alle papierwaren op die u nog niet kwijt wilt.

Kijk voor meer leuke tips op Pinterest

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt