Memoblaadjes en memobakjes

Op deze pagina staan producten van de categorie memoblaadjes en memobakjes. Een goed georganiseerd kantoor heeft natuurlijk op elk bureau memoblaadjes en -bakjes staan, zodat een medewerker altijd een blaadje bij de hand heeft om een notitie te maken.

Memoblaadjes en memobakjes zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zijn er losse memoblaadjes die als een soort kladblok aan elkaar zitten en waar u telkens een blaadje vanaf kunt scheuren. Daarnaast zijn er ook memobakjes waarin losse memoblaadjes zitten die u er dus per stuk uit kunt halen.

Naast de losse memoblaadjes en bakjes zijn er ook zelfklevende memoblaadjes. Ook deze zijn er weer in allerlei soorten en maten, waaronder de variant zelfklevende memoblaadjes super sticky  en zelfklevende memoblaadjes Z-notes. Zijn de losse memoblaadjes altijd vierkant, de zelfklevende memoblaadjes zijn beschikbaar in allerlei verschillende vormen en kleuren. Ook zijn er speciale dispensers verkrijgbaar om de zelfklevende memoblaadjes makkelijker van elkaar af te halen.

Categorie
Merk
Kleur
Formaat
Populariteit

Resultaat 1 - 9 van de 112 producten