Privacy Policy

Dé Kantoorvakhandel en haar deelnemers respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website. U kunt deze website anoniem bezoeken. Bij bezoek aan deze website zal Dé Kantoorvakhandel en haar deelnemers, met inachtneming van hetgeen hierna is bepaald, geen gegevens van u verzamelen en/of op enigerlei wijze verwerken.

Wanneer u deze website bezoekt, wordt het IP-adres vastgelegd met behulp van een zogenaamde statistic server. Deze server genereert gegevens die anoniem worden verwerkt en alleen voor statistische doeleinden worden gebruikt.

Indien u persoonlijke gegevens invult, behandelt Dé Kantoorvakhandel en haar deelnemers deze informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens om, via onze deelnemende kantoorvakhandelaren, aan u de gekochte producten te leveren en of voor u gevraagde en relevante informatie te verstrekken. Wij verstrekken deze informatie alleen aan de door u geselecteerde kantoorvakhandelaar. Door uw gegevens in te voeren gaat u hiermee akkoord.

Deze privacy policy is niet van toepassing op websites van derden die via links op deze website kunnen worden bezocht.

Dé Kantoorvakhandel en haar deelnemers behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacy policy. Het is daarom aan te raden deze privacy policy regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.