Welke soorten agenda’s zijn er?

De agenda als hulpmiddel voor uw afspraken is een kantoorartikel waar we niet zonder kunnen. Dé Kantoorvakhandel geeft u een overzicht van alle soorten agenda's, zodat u snel de juiste agenda kunt kiezen die bij uw werkschema en persoonlijke voorkeuren past. 


Soorten agenda's

Kantooragenda

Agenda 2014 minister 1dag/1pagina gewatteerdDe kantooragenda is verkrijgbaar in diverse soorten en maten: korte kantooragenda's, lange kantooragenda's, agenda's met of zonder een spiraal en wel of geen weekoverzicht. Daarnaast kunt u nog kantooragenda's kopen met kolommen. Deze groepsagenda's zijn uitermate geschikt om te delen met uw team van collega's. 


ZakagendaAgenda 2014 ryam memo 7 liggend ringpl suprema

Voor wie liever een kleiner zakformaat heeft als agenda, heeft bij Dé Kantoorvakhandel keus uit diverse gebonden zakagenda's of zakagenda's met een spiraal. Daarnaast kunt u kiezen voor een staand of een liggend model, net wat u prettig vindt schrijven. Lees meer tips voor: zakagenda kopen
 

Losbladige agenda's met omslag


Wanneer u veel waarde hecht aan de omslag en uitstraling van uw agenda kunt u kiezen voor een losbladige agenda met apart interieur. Zo kunt u enkele jaren met uw sterke en luxe omslag doen en koopt u aan het begin van elk kalenderjaar een nieuw agenda-interieur. Het grote voordeel van dit soort agenda is dat u meerdere items kwijt kunt in uw agenda. Zo heeft u ruimte voor uw visitekaartjes, creditcards of uw pen. 


Weekkalender motief 4 seizoenen 2014Kalenders 

Een goedkope oplossing van het overzicht van uw afspraken is een kalender. Dit is vooral een handig kantoorartikel voor mensen die relatief weinig niet-vaste afspraken hebben en wordt veel gebruikt in de thuisomgeving. Kies voor een kalender met een spiraal als u ook uw afspraken in het verleden wilt kunnen bekijken. Bij een afscheurkalender zult u in dat geval de blaadjes van de weken die al voorbij zijn apart moeten bewaren. 


Meer weten over agenda's? Bij uw lokale kantoorvakhandel kunt u terecht voor een groot assortiment agenda's en kalenders. Ga voor advies en aanschaf van agenda's naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt