Wat is een whiteboard?

Een whiteboard is een bord met een ondergrond van glanzend witte kunststof. Met speciale whiteboard stiften kunt u op het whiteboard schrijven, en dit vervolgens weer gemakkelijk uitvegen zonder dat dit vlekken achterlaat. Een whiteboard werd in eerste instantie gebruikt als alternatief voor een schoolbord, maar ook in de kantoorwereld zijn er steeds meer whiteboards te vinden.
 

Verschillende soorten whiteboards

Er zijn verschillende soorten whiteboards te koop. Naast het hierboven beschreven model, bestaan er tegenwoordig ook digitale whiteboards. Het voordeel van deze whiteboards is dat de software op dit whiteboard het mogelijk maakt om alles wat geschreven is op het whiteboard, te laten verschijnen op het beeldscherm van uw computer. Op deze manier kunnen aantekeningen e.d. gemakkelijk overgenomen worden. Dit werkt erg efficiënt!
 

Whiteboard gebruiken tijdens presentatie

Een whiteboard kan u ondersteunen wanneer u een belangrijke presentatie moet geven. Vaak wordt er een flipover gebruikt tijdens een presentatie, maar een whiteboard staat toch een stuk netter en professioneler. Ook is het een stuk gemakkelijker en sneller om te gebruiken. Er zijn ook verrijdbare whiteboards die u gemakkelijk met u mee kunt nemen naar verschillende locaties.

U kunt met behulp van een whiteboard uw verhaal gemakkelijk visueel maken door snel een tekening te maken en even eenvoudig weer uit te vegen. Daarom is een whiteboard een ideaal presentatiehulpmiddel.
 
Ook kunnen er beelden op een whiteboard geprojecteerd worden, wat erg handig is tijdens een presentatie.
 

Plaatselijke kantoorvakhandel

Wilt u meer informatie over whiteboards en de aanschaf van een whiteboard? Deskundig en professioneel advies kunt u altijd krijgen bij uw plaatselijke kantoorvakhandel. Gebruik onze postcodezoeker en breng uw plaatselijke kantoorvakhandel een bezoekje!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt

Subvragen