Labelprinters en Labeltapes

Op deze pagina treft u informatie over labelprinters en lettertapes. Hiermee kunnen unieke en persoonlijke labels getypt en geprint worden welke voor allerlei doeleinden en toepassingen kunnen dienen. Hierdoor zijn slordige handgeschreven labels verleden tijd.

Labelprinters zijn compacte praktische printers waarmee labels gemaakt kunnen worden door middel van Labeltapes. Deze labels kunnen dienen voor allerlei doeleinden. Vaak werken de labelprinters via het elektriciteitsnet, maar sommige zijn voorzien van batterijen en kunnen overal op ieder moment gebruikt worden. Labelprinters en Labeltapes zijn werkelijk een onmisbaar bureauaccessoire.

De labels zijn eenvoudig en snel geprint door middel van een toetsenbord. Er is keuze uit de dikte van de Labeltape. Zo zijn smalle labels bijvoorbeeld geschikt voor het organiseren van postbakjes en brede labels voor het archiveren van ordners en archiefdozen. Zo zijn documenten en ordners snel terug te vinden en behouden zij hun professionele uitstraling.

Categorie
Merk
Kleur
Formaat
Populariteit

Resultaat 1 - 9 van de 18 producten