Plan- en statistiekborden

Tegenwoordig gebeurt het plannen regelmatig via de computer, de iPhone of tablet. Probleem hierbij is dat de planning daardoor ook deels individueel is geworden. Niet iedereen beschikt tenslotte over een smartphone. Om voor iedereen dezelfde gegevens zichtbaar te maken zijn plan- en statistiekborden nog steeds uiterst handig.

Doordat iedere werknemer zijn eigen elektronisch bureau, geheugen en werkbriefje heeft, wordt het steeds moeilijker om snel te zien wat de stand van zaken is. Door een kleine stap terug te doen en plan- en statistiekborden te gaan gebruiken, verandert dat in no time.

U hangt in iedere afdeling plan- en statistiekborden, waarop op ieder moment te zien is wat de stand van zaken is, hoe de productie vordert en wat de omzet is. Zo kan iedereen zien of alles op schema ligt of dat er moet worden ingegrepen. Plan- en statistiekborden gebruikt u effectief als u iedere dag op hetzelfde tijdstip het bord aan de nieuwste stand van zaken aanpast. Het effect zal u verbazen.

DéKantoorvakhandel biedt verschillende soorten plan- en statistiekborden aan bij één van de verkooppunten, de aangeboden productgroepen voor de plan- en statistiekborden zijn:
- Planborden
- Jaarplanners
- Sleuvenplanborden

Categorie
Merk
Kleur
Formaat
Populariteit

Resultaat 1 - 9 van de 106 producten