Wat is het nieuwe werken?

Wat zijn de must haves voor een clean desk?

Met onderstaande kantoorartikelen zorgt u voor een clean desk

Prullenbak

Wat is een clean desk zonder prullenbak? Precies!
 

Papierbak

Wie wat bewaart heeft wat, maar pas op dat u niet alles bewaart. Oude folders, reeds ingescande brieven, kladblaadjes, de krant van vorige week: weg ermee. Een papierbak naast uw bureau is geen overbodige luxe voor een clean desk. Let wel op dat u geen gevoelige informatie op straat zet!
 

Brievenbakjes

Brieven, folders, vaktijdschriften, belastingaanslagen, offertes, facturen, … u krijgt nogal wat papieren te verwerken. Met het een moet u meteen aan de slag, het ander kan best even wachten. Om daar onderscheid in te maken en ervoor te zorgen dat u alles voor het grijpen heeft, zijn brievenbakjes een uitkomst. Een voor de inkomende post, een voor de uitgaande post , een voor de documenten waarop u onmiddellijk actie moet ondernemen en een voor de paperassen die best even kunnen wachten. In verschillende kleuren misschien? Handig! Ideaal voor een clean desk.
 

Pennenbakje/bureauset

Een pen hier, een potlood daar, wat losse stiften in een la, een handje paperclips op de vensterbank… Herkenbaar? Met een pennenbakje houdt u die kleine kantoorbenodigdheden binnen handbereik netjes bij elkaar. Zo heeft u in een mum van tijd een clean desk.
 

Zelfklevende memoblaadjes

Gaat u uw werkplek onder handen nemen, dan komt u ongetwijfeld spullen tegen die niet van uzelf, maar van een collega zijn. Plak er een gekleurd, zelfklevend memoblaadje op met de naam van die collega en bezorg hem of haar die spullen als u klaar bent. Opgeruimd staat netjes!
 

Schoonmaakdoekjes

Clean desk: dat verwijst naar een opgeruimde én schone werkplek. Haal aan het einde van elke dag even een doekje over uw bureau, toetsenbord, muis en monitor en u kunt de volgende dag weer met frisse moed van start!

Met bovenstaande tips kunt u zo aan de slag om uw werkplek opgeruimd te krijgen en te houden. Dé Kantoorvakhandel geeft u advies over kantoorartikelen. Kijk voor uw dichtstbijzijnde verkooppunt van kantoorartikelen bij 'Verkooppunten'.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt